Sterke Zeilverhalen

20
JUN
2011

Het eerste sterke zeilverhaal is geplaatst (zie menu)

Na lang wachten is het zover. We hebben ons eerste sterke zeilverhaal geplaatst. Dus vandaag geen blog of maar een beetje blog…

Leuk hoor hier bij Ventis. Wat maken ze hier mooie dingen van hout! Iepenhout is de specialiteit en misschien vind je het leuk om eens rond te neuzen op de site van Ventis, www.ventis.nl

We liggen bij Ventis omdat zij twee bloedmooie naamborden voor de Passie hebben gemaakt. Ook gaan ze een klus doen aan de luikenkappen zodat dat er ook weer knap bijligt.

Leuk hoor, we liggen gewoon gezellig drie weekjes in Enkhuizen. Lekker dicht bij Hoorn, bij de kids en de vrienden. Hugo merkte fijntjes op dat we van bedrijventerrein naar bedrijventerrein verhuizen en vanuit Canada en Facebook kwam de vraag of we nu “drifters” zijn.

Beetje wel en dat bevalt heel goed en we zijn gewoon wel altijd “thuis”. Afgelopen dinsdag aten we ’s avonds op het dak van de roef (keuken) met vrij uitzicht over het IJselmeer! Op die manier hebben we ook van de maansverduistering genoten. Wat een heerlijk leven!

comment : 0
About the Author

Laat een reactie achter

*

captcha *